Tuesday, November 27, 2007

Epson R1390 Adjustment - by vietdungvn1

Dear all resetters

Here is Epson Stylus Photo 1390 Adjustment Resetter
its provided by one of us.... vietdungvn1 from VIETNAM thank you so much
we all resetters owe you this time
Also I encourage all of you also, please do share it....
with the spirit of "help is help...period" he he he

[JOIN OUR MAILING LIST TO GET DOWNLOAD INFO]


Happy download and have a best reset

printer lover's
PS: just email me when u wanna share resetters that we do not have

6 comments:

Daim said...

minta passwordnya dongz!
thank's

badung said...

upssss, thanks berat bos......... dalam kondisi darurat akhirnya bisa juga 1390 ku direset, setelah mencari kesana dan kemari, thx thx thx muaaaaaccccccccccchhhhhhhhhhhhh

Time said...

I want password extrack file
for Epson R1390
Please. Thank you !!!

Anonymous said...

Pak saya tidak bisa download-ga ada account,tulisannya.

dan c1390 pas di klik error, can not be used,

bisa ga sms ke 081314778989 cara pakenya?, atau jika boleh saya beli ga pa2 (cuma saya ga ada print pal atau kartu kredit, jadi bayarnya gimana?

indoreset said...

mending anda download dr link baru
yg di media fire,
ada petunjuk disana

baca pelan pelan

kalo ada troubel join mailist aja
disana banyak yg bisa membanttu anda

ini blog gratis kok ga usah bayar ...

saya mau bales via email, cuman mas ga ada emailnya... ya udah.

salam reset

printer lover's

nicolas said...

Hello, I need the Epson R1410 Adjustment programs thanks