Wednesday, August 22, 2007

Password n Vacation !!!

Dear All Resetters,

I wonder why still so many people ask me for password.
So I write this once again... just join our mailing list to get the password.
Its all there, just send blank email to indoreset-subscribe@yahoogroups.com
If you do not receive the password just go to files section in
our yahoogroups... its all there...
And I announce that I will take vacation for 3 weeks
I will go to Jakarta, Surabaya and also Bandung City
So... if you there and wanna meet me just email me your
mobile phones .... I'm not a new guy in Indonesian IT industry
:) ..... hope to see you all soon.
**********************************************************************
Kadang saya heran kenapa masih banyak yg bertanya password ke saya
Jadi saya tulis sekali lagi, join ke mail list kita ntuk mendapatkan semua passwordnya
Cukup kirim email kosong ke indoreset-subscribe@yahoogroups.com
Jika anda tidak mendapatkan email ttg password saat bergabung
silahkan download di FILES pada web yahoogroups kami.
Juga saya umukan bahwa saya akan bepergian selama 3 minggu
ke Jakarta, Surabaya dan Bandung.
Jadi kalau kalian penasaran ingin bertemu dengan saya
cukup email saja nama dan nomor handphone....
Saya bukan orang baru kok di dunia IT Indonesia :D
Semoga bisa berjumpa dengan rekan-rekan sekalian

Salam Reset ( Happy Reset )

Printer Lover's

14 comments:

ivan cha_ezt said...

mas, tolong dong minta password reseter epson c79 nya.
coz udah di jelasin tetep aja gak ngerti.
please di kirim ke cha_ezt@yahoo.com
thx, before!

gogoback07 said...

salam kenal semua

reset buat canon ip1880 apa sudah ada
trims

Anonymous said...

pleas send me the password for epson c79 reseter

allel28@yahoo.fr

basketboy said...

Please send password for CX5900 and
R270 to basketboy_t@hotmail.com

Thank you !!!

basketboy said...

And want adjustments programs
for Epson C90 and CX5500 because
thailand this used model.

Thank you.

muhammad said...

tlg password untuk resetter canon ip1800 donk... please

Anonymous said...

pleas send me the password for epson c79 reseter and
R270 to utai_com1@hotmail.com

Anonymous said...

Bro, totlong minta passsword reseter buat epson c79.

ud baca penjelasannya kaga ngarti juga bro, please send to cemenbank@yahoo.com

tq bro

dennisc23 said...

Sir! i have downloaded your adjustment program for epson r250 how it is work? it requires password is your adjustment program working? or this a sort of spamming our emails and generating trojans to our pc let us know if your adjusment program really works.

dennisc23 said...

heres my email babyfaced_assasins@yahoo.com send me the password and the setup instruction for your adjustment program for epson r250 printer thanks

Indonesia Resetter said...

Can you all folks read this post carefully ??

just send blank email to indoreset-subscribe@yahoogroups.com it will be sent automatically by yahoogroups upon joining. or you can find the "Link n Password.txt" files on our mailing list files section.... please do RTFB ( Read This Funny Blog ) carefully... okay...

Happy Reset

Printer Lover's

ruls_rc said...

mas aq py masalah pada epson C90, kedua lampu power dan lampu tinta salling hidup bersamaan (terusmenerus) tidak berkedip2, masalahnya apaan tu mas,
tolong bantu ya mas.

ruls_rc said...

mas, masalah pada Ip 1600 py ku, asal udah tarik kertas, selalu jalan kertas nya ke kiri, bukan lurus,
menurut mas, apa masalahnya.
balas ya mas,,,,

Anonymous said...

i want the adjustment program for CX5500 my email id is niravmtanna@hotmail.com